Ezt látták utoljára
- Ecet - Borsikafű - Bazsalikom fűszeres vörösbor-ecet
Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecet. Borsikafűvel, bazsalikommal ízesítve. Hatása étvágygerjesztő, nyugtató és gyomorsav képző. Előételekhez, salátákhoz ajánlott.
Cikkszám: CT-6
Típus: Borecet,
1 778
4,59 EUR
 
Kérdés
Kérdés
Részletes leírás
Termék tulajdonságok
Kapcsolódó termékek
Értékelés
Különleges fahordós érleléssel, biológiai erjesztésű fűszeres vörösbor-ecetet gyártunk. Syrah vörösborunkból tölgyfahordóban erjesztünk vörösbor-ecetet. Az ecet készítése során a bor alakohol tartalmából borecetet kapunk. Az elkészült vörösöbor-ecet már alkoholt nem tartalmaz, ám a vörösbor össze jótékony hatása megtalálható benne. A gazdag antioxidáns tartalma megelőzi a szív- és érrendszeri megbetegédeseket (Francia-paradoxon).
A vörösbor-eceteket utólag Takács Frenec gyógynövény szakértő (Gyógynövénytúrák Kft) által készített speciális fűszer keverékekkel ízesítjük. A fűszernövények nagy részét a Balaton-felvidék területén termesztik vagy gyűjtik. A gyógynövények hatóanyagait a borecet ecet tartalma oldja ki és így kerül át bele. A vörösbor-ecet általános kedvező élettani hatásán kívül, a benne oldott növényi eredetű hatóanyagokkal együtt fejti ki pozitív hatását a szervezetre. A kellemesebb fogyasztás érdekében egy pici mustsűrítménnyel ízesítjük, így egy kész ecetöntetet kapunk. Akinek erős lenne a 4,8%-os ecet, az tovább higíthatja. Mi fröccsben is fogyasztjuk :)
 
Összetevők: Syrah borecet, szőlőmust, borsikafű, bazsalikom, melyek hatása étvágygerjesztő, nyugtató és gyomorsav képző.
Előételekhez, salátákhoz ajánlott.
Ecetsav tartalom: 4,8%
 
Térfogat: 250 ml
Típus: Borecet
Fűszeres élmény
Cikkszám: BR-5
Gyártó: Nincs gyártó
akciós 1 397